Computercursus Breda

Computercursus Breda

StartComputerhulp.nl biedt computercursus & computercursus Re-integratie in Breda aan.
U kunt direct contact met ons opnemen op tel:0628720437    

 

StartComputerhulp helpt niet alleen bij computer problemen, maar verzorgt ook computer cursussen of les bij u thuis. Het gebruik van computers wordt steeds algemener en vaak wordt het als normaal verondersteld. Er zijn echter veel mensen die graag meer willen leren over het gebruik van een computer, software, internet etc. Voor al deze mensen regelt StartComputerhulp professionele computercursussen!

Er wordt eerst samen met de klant besproken wat u graag wilt leren. Aan de hand hiervan wordt het lesmateriaal opgezet en zullen wij een aantal lessen van een half uur of een uur bij u thuis op uw eigen computer of op onze locatie verzorgen. Op deze manier leert en ervaart u heel persoonlijk hoe u een computer of software pakket gebruikt. Hiervoor hoeft u de deur niet meer uit! Tegen gereduceerd tarief worden computerlessen bij thuis verzorgd.

 

tickAfspraak op korte termijn
tickOok ‘s avonds & in het weekend
tickHaal & breng service (indien gewenst)
tickBetaalbare cursus voor particulier en bedrijf (geldt ook voor een re-integratie cursus)
tickGeen of lage voorrijkosten

Speciale hulp aan beginners

In toenemende mate krijgen we aanvragen van ex-werknemers die van hun vorige werkgever of het UWV nog een opleiding mogen volgen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
Dit wordt dan vaak een één-op-één cursus.
Bij ons kan dit zeer snel geregeld worden op dagen of dagdelen dat het u uitkomt.

Ook geven wij speciale hulp aan beginners, 40-, 50- en 60-plussers, werkzoekenden, re-integreerders, omscholers, herintreders. Voor wie nog nooit op de computer heeft gewerkt, is computerhulp aan huis zeer geschikt. U leert eerst om te gaan met uw computer (muis en toetsenbord). Computergebruik en internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij vaak wordt er vanuit gegaan dat het gebruik van nieuwe technieken algemeen verspreid is. Computer gebruik en internet horen bereikbaar te zijn voor iedereen … jong en oud. Een mens is nooit te oud om te leren.

 

Afspraak maken?

Wilt u graag direct een afspraak maken met één van onze ict-experts die helpt bij het oplossen van uw computerproblemen?
Bel dan naar tel:0628720437 (+31628720437)

Ook kunt u een afspraak aanvragen door het contactformulier in te vullen.

 

 

Computercursus Re-integratie Breda
Computercursus aan huis Breda
Computercursus Breda
Computerles Breda

 

Corona Update 15-12

X
error: Content is protected !!
Stuur een bericht
Hallo,
Hoe kan ik u helpen?
Stuur een bericht via WhatsApp en ontvang binnen 1 uur een antwoord op uw vraag.